Menukaart
Verrukkelijk beslag
U kunt bij ons een keuze maken uit twee beslagsoorten:
- Eierbeslag: bereid volgens eigen receptuur, met meerdere soorten bloem, melk en eieren
- Meergranenbeslag: bereid met ongebleekte molensteen gemalen meergranenbloem, zemelen, melk en eieren.
Zelf combineren
Combineer naar hartelust je eigen pannenkoek met de volgende ingrediënten: spek, salami, ham, kaas, gehakt, appel, banaan, rozijnen, walnoten, ananas, tomaat, champignons, ui, paprika, mais, prei, taugé, gember, olijven, geitenkaas, brie, tonijn, spiegelei, mozzarella, gerookte kip en gerookte zalm (koud geserveerd)
Is je pannenkoek niet helemaal af zonder een heerlijke saus? Kies dan uit: knoflooksaus, cocktailsaus, zigeunersaus, currysaus, guacamole of basilicummayonaise
Jarig of iets te vieren?
Vraag onze bediening naar de mogelijkheden voor een Grand dessert. Minimaal 4 personen. €5,50 per persoon.
U kunt onze bediening vragen naar onze wisselende ijsspecialiteit
Afhalen en Bezorgen
Het is bij ons ook mogelijk om pannenkoeken af te halen of te laten bezorgen.
U kunt bestellen via de website of u kunt ons bellen en dan zorgen wij dat ze klaar liggen of bezorgd worden.
Lekker makkelijk dus!
Warme dranken
Pannenkoekenhuis in den Gloeiende Gerrit heeft gekozen voor Black label koffie. Deze zorgvuldig geselecteerde Arabica melange
is mooi in balans, de zacht vriendelijke tonen hebben hier de overhand. Black label is daarnaast voorzien van het Rainforest Certificaat, want naast een heerlijke kop koffie is ook het milieu zeer belangrijk.
U kunt naast uw koffie altijd een lekkere likeur bestellen.
Vraag onze bediening naar de mogelijkheden.
Horeca cadeaukaart
U kunt bij ons gebruikmaken van de horeca cadeaukaart.
Allergie- of dieetwensen
Wij houden graag rekening met uw allergie- of dieetwensen, geef het even door. Voor iedereen met een gluten allergie hebben wij een mix bestaande uit: Wheatex, maïsmeel boekweitmeel. Deze pannenkoeken worden gebakken in een speciale pan die alleen gebruikt wordt voor glutenvrije pannenkoeken.
Wat zijn allergenen?
Allergenen zijn eiwitten die een allergische reactie kunnen opwekken. Mensen met een voedselallergie reageren overgevoelig na het eten van allergenen waar ze allergisch voor zijn. Vraag bij ons personeel over meer informatie. Om welke allergenen gaat het? Er zijn 14 voedselallergenen die voorkomen in gerechten bij ons: glutenbevattende granen (zoals tarwe, bloem, rogge, gerst, haver, spelt en kamut), ei, vis, pinda, noten, soja, melk (inclusief lactose), schaaldieren, weekdieren, selderij, mosterd, sesamzaad, sulfiet en lupine.