Kaasmaker
Trek in een stukje vadouvankaas?
Daar wij gek zijn op lekker eten, zijn wij vaak op zoek naar lekkernijen waar we wat mee kunnen. Één van die producten waar we gek op zijn is kaas. Een aantal jaar geleden zijn we begonnen met het ontwikkelen van onze eigen kazen. We zijn begonnen met een vanillekaas, een saffraankaas en een vadouvankaas. Nadat wij hier in het restaurant uitvoerig mee geëxperimenteerd hebben en diverse gasten om hun mening hebben gevraagd, kwam uiteindelijk de vadouvankaas als winnaar uit de bus rollen. Deze kaas maken wij in samenwerking met boerderij ‘de Kopermolen’ in Stoutenburg en is daar tevens in de winkel verkrijgbaar. Het leuke hieraan is dat ‘Gerrit’s kaas’ iedere keer weer anders smaakt. Hij komt bij ons als jong belegen binnen maar na vele malen kantelen en een rijpingsproces wat continu doorgaat kunt u ook zomaar een belegen of oude uitvoering treffen.
Kortom een aanrader voor los uit het vuistje of voor op de pannenkoek!